Doorgaan naar content
Aanmelden

Welkom Narrant vzw!

De club van de Werkplekarchitecten wordt weer ietsje groter! We mogen vanaf maart Narrant vzw verwelkomen als nieuw lid.

“Heeft u nood aan taaltraining, taalcoaching, workshops efficiënt communiceren met anderstalige doelgroepen, dan nemen wij graag onze rol op in uw verhaal.”

Narrant is een jonge vzw die taalopleidingen op maat geeft voor overheden en bedrijven en ondersteuning biedt aan haar taalpartners. Met trainingen en coachingtrajecten bevorderen de collega’s van Narrant een brede, actieve taalkennis en culturele integratie in het dagelijkse en professionele leven. Narrant staat garant voor een persoonlijke, doelgerichte aanpak en individueel maatwerk van hoge kwaliteit.

Narrant biedt:

  • taalopleidingen op maat aan overheden en bedrijven

  • taalcoaching op de werkvloer en tijdens opleidingen

  • taaladvies en materiaalontwikkeling

Onze sleutel tot succes is maatwerk. Geen enkele meertalige en multiculturele werkvloer is dezelfde.

Door opleidingen en tools op maat van de onderneming aan te bieden, slagen wij erin om taalbarrières te verlagen en weg te werken. Wij leren onze klant kennen, analyseren taalgebruikssituaties en taalnoden. We reiken handvaten aan chefs en collega’s om hun talige interactie met anderstalige medewerkers te verhogen. En we helpen en stimuleren anderstalige werknemers om talig en cultureel te integreren in hun professionele en leefomgeving. Meer spreekdurf, meer kennis, meer inzicht en drempelverlagende taalinitiatieven zorgen ervoor dat anderstaligen opgenomen worden in de gemeenschap van de onderneming. Deze betrokkenheid  zorgt voor duurzame arbeidsrelaties.

Taal is de verbindende factor waarmee wij aan de slag gaan. Eenzelfde taal spreken biedt kansen op tewerkstelling, professionele integratie en promotie.  De grote uitdaging is om werkgevers te overtuigen van het potentieel van anderstaligen op de arbeidsmarkt en hun blijvende waarde voor de onderneming.

Samen met Sterpunt en de leden-Werklekarchitecten schrijven wij graag een succesvol taalverhaal. Heeft u nood aan taaltraining, taalcoaching, workshops efficiënt communiceren met anderstalige doelgroepen, dan nemen wij graag onze rol op in uw verhaal.

— Regine Castel, mede-oprichter van Narrant vzw