Doorgaan naar content
Aanmelden

Verdiepingstraject taalcoaching (Brussel)

Deze opleiding is om je vakkennis verder te verfijnen.

! ! De deelnemer moet de basisvorming taalcoaching gevolgd hebben (vormingsattest) en beschikken over voldoende ervaring in taalcoaching (minstens 6 maanden tussen basis-en verdiepingstraject).  

2 opleidingsdagen:

  • Donderdag 21 november 2024 van 9u30 tot 16u30

  • Dinsdag 3 december 2024 van 9u30 tot 16u30

Huis van het Nederlands — Philippe de Champagnestraat 23 — Brussel

Omschrijving

Dit traject is een vervolgtraject op de basisopleiding taalcoaching. Deze opleiding dient om de methodieken van de basisvorming taalcoaching verder te integreren op de werkvloer.  Dit traject vertrekt vanuit het eigen casusmateriaal en praktijk van de job- en taalcoach. Taalvereisten, ondersteuningsnoden, leerderskenmerken, ... worden in kaart gebracht en in een volgende stap vertaald naar talige activiteiten die men kan integreren op de werkvloer.

De deelnemers leren ook hoe zij de omgeving op een laagdrempelige manier kunnen betrekken bij de taalcoaching.  

Reflectie en praktijkuitwisseling vormen de centrale uitgangspunten van deze opleiding. Deze tweedaagse vorming richt zich op job- en taalcoaches of educatief medewerkers die laagtaalvaardigen op de werkvloer ondersteunen.  

  • Data: donderdag 21/11/2024 en dinsdag 3/12/2024, telkens van 9u30-16u30 

  • Waar: Huis van het Nederlands, Philippe de Champagnestraat 23 - 1000 Brussel (www.huisnederlandsbrussel.be) 

  • Docent: Centrum voor Taal & Onderwijs (KULeuven)

  • Kostprijs: €375,00 per deelnemer (inclusief water/koffie/thee en broodjeslunch)

  • Aantal deelnemers: min 13, max 20 

OPGELET: Je ontvangt geen automatische bevestiging. Noteer alvast de data zelf in jouw agenda. Een week voor de start van de opleiding ontvang je dan verdere informatie

Privacypolicy 
Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heeft u het recht op o.a. inzage en verwijdering van uw gegevens bij het eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens kunnen omwille van praktische redenen aan de docent worden doorgegeven. 

Inschrijvingsbeleid
Vanaf 1 januari 2022 is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Annuleer je meer dan 21 dagen voor de start van de opleiding? Dan betaal je 50 euro administratiekosten. Annuleer je minder dan 21 dagen voor de start van de vorming? Dan betaal je het volledige verschuldigde bedrag. Door je in te schrijven voor deze opleiding aanvaard je ons inschrijvingsreglement. Bekijk hier ons inschrijvingsreglement.

Inschrijven

Om in te schrijven moet je ingelogd zijn. Aanmelden
Heb je nog geen login, registreer je dan hier.