Doorgaan naar content
Aanmelden

Kiezen voor Talent - Luk Dewulf (Gent)

Wil je aan de slag met talent als coach?

Luk Dewulf gaf tijdens zijn keynote op de Dag van de Jobcoach eind 2023 alvast een eerste aanzet, deze workshop wordt ongetwijfeld een boeiend vervolg.

  • Maandag 30 september 2024 van 10u00 tot 15u30

Clemenspoort — Overwale 3 — Gent

Omschrijving

Wat is talent? Wat is het verschil tussen “talent” en “talent in actie”.

Hoe ontdek je je eigen talent? Hoe ontwikkel je het? Welke vaardigheden kan je leren om meer uit je talent te halen?

En wat doe je met die dingen waar je echt niet goed in bent.

Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je resultaten door vooral jezelf te blijven? 

Luk Dewulf brengt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden, illustraties en oefeningen. In de workshop kom je niet alleen meer te weten over je eigen talenten.

Je krijgt ook concrete inzichten die je helpen om in gesprek te gaan met collega's en cliënten over hun talenten.

En hoe je vanuit die talenten nog betere resultaten kunt halen.

  • Wanneer: maandag 30 september 2024

  • Tijdstip: 10u00 tot 15u30

  • Locatie: Clemenspoort - Overwale 3 - 9000 Gent Zalen – Clemenspoort

  • Luk Dewulf, talentenfluisteraar, pedagoog, talent- en burn-outcoach, en auteur van meerdere bestsellers over talent en burn-out.

  • Kostprijs: € 150,00 per deelnemer (inclusief toeganscode www.mytalentbuilder.com + boek “ik kies voor mijn talent” + broodjeslunch)

  • Aantal deelnemers: min 13, max 30

Inhoud

We starten met de belangrijkste concepten: wat is talent? Hoe ontdek je je talent? Hoe worden talenten zichtbaar? Wat is het verschil tussen een talent en een competentie?

Daarna staan we stil bij de uitgebreide duiding van het referentiekader van 39 talenten: de deelnemers hebben vooraf de online tool www.mytalentbuilder.com ingevuld.

Op basis van die resultaten gaat Luk in op de talenten. Hij doet dat in interactie met de deelnemers.

Vervolgens komen de talentenkaarten aan bod: wat als je je talent overdrijft? En welke vaardigheden kan je ontwikkelen om meer uit je talent te halen.

We sluiten af met enkele korte speed talent dates

Voorbereiding:

 De deelnemers vullen vooraf de online tool www.mytalentbuilder.com in. Ze krijgen daartoe enkele weken voor de opleiding een toegangscode toegestuurd.

OPGELET: Je ontvangt geen automatische bevestiging. Noteer alvast de data zelf in jouw agenda. Een week voor de start van de opleiding ontvang je dan verdere informatie.

Privacypolicy 
Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heeft u het recht op o.a. inzage en verwijdering van uw gegevens bij het eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens kunnen omwille van praktische redenen aan de docent worden doorgegeven. 

Inschrijvingsbeleid
Vanaf 1 januari 2022 is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Annuleer je meer dan 21 dagen voor de start van de opleiding? Dan betaal je 50 euro administratiekosten. Annuleer je minder dan 21 dagen voor de start van de vorming? Dan betaal je het volledige verschuldigde bedrag. Door je in te schrijven voor deze opleiding aanvaard je ons inschrijvingsreglement. Bekijk hier ons inschrijvingsreglement.

Inschrijven

Om in te schrijven moet je ingelogd zijn. Aanmelden
Heb je nog geen login, registreer je dan hier.