Doorgaan naar content
Aanmelden

Intervisie GJC-trajecten (online)

Aan de slag als GJC-coach? Wil je jouw kennis voor het vak verfijnen door interactie met andere coaches? Neem dan deel aan ons online intervisie-moment op:

  • Dinsdag 3 september 2024 van 14u00 tot 16u00

Omschrijving

Intervisie is een gestructureerde vorm van peer-ondersteuning waarbij professionele collega's samenkomen om casussen, uitdagingen, en ervaringen te delen om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling als jobcoach.

Dit intervisie-moment is bedoeld voor jobcoaches die werkzaam zijn voor GJC-trajecten in verschillende organisaties en sectoren. De deelnemers moeten bereid zijn om openlijk te communiceren, vertrouwelijkheid te respecteren en elkaar te ondersteunen bij professionele ontwikkeling.

De intervisiebijeenkomsten worden geleid door een facilitator die de discussie leidt en ervoor zorgt dat de gesprekken constructief en respectvol verlopen. De bijeenkomsten worden gestructureerd rond casusbesprekingen, reflectieve oefeningen en kennisuitwisseling.

Als voorbereiding zal elke coach uitgenodigd worden om op voorhand stil te staan bij een persoons- en/of functiegebonden intervisievraag. Deze voorbereiding is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de bijeenkomst effectief en vruchtbaar is. Hou dus ook wat tijd vrij in de week vooraf om deze intervisie voor te bereiden.

  • Dinsdag 3 september 2024

  • Tijdstip: 14u00 tot 16u00

  • Locatie: Online - link & voorbereidingsvraag worden doorgestuurd 2 weken vooraf

  • Facilitator: Axelle Uytterhaegen - Sterpunt Inclusief Ondernemen

  • Kostprijs: gratis

  • Aantal deelnemers: min 3, max 6

OPGELET: Je ontvangt geen automatische bevestiging. Noteer alvast de data zelf in jouw agenda. Een week voor de start van de opleiding ontvang je dan verdere informatie.

Privacypolicy 
Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heeft u het recht op o.a. inzage en verwijdering van uw gegevens bij het eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens kunnen omwille van praktische redenen aan de docent worden doorgegeven. 

Inschrijvingsbeleid
Vanaf 1 januari 2022 is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Annuleer je meer dan 21 dagen voor de start van de opleiding? Dan betaal je 50 euro administratiekosten. Annuleer je minder dan 21 dagen voor de start van de vorming? Dan betaal je het volledige verschuldigde bedrag. Door je in te schrijven voor deze opleiding aanvaard je ons inschrijvingsreglement. Bekijk hier ons inschrijvingsreglement.

Inschrijven

Om in te schrijven moet je ingelogd zijn. Aanmelden
Heb je nog geen login, registreer je dan hier.