Doorgaan naar content
Aanmelden

Inleidende training Inspirerend Coachen (Brussel)

Benieuwd hoe we mensen kunnen uitlokken om te leren en zo groeikansen te bieden? Zélfs als er geen motivatie aanwezig is… dan is deze inleidende training van Inspirerend Coachen, zeker iets voor jou!

3 opleidingsdagen:

  • Donderdag 23/01/2025 van 9u30 tot 17u00¬†

  • Dinsdag 11/02/2025 van 9u30 tot 17u00¬†

  • Dinsdag 11/03/2025 van 9u30 tot 17u00¬†

Huis van het Nederlands ‚ÄĒ Philippe de Champagnestraat 23 ‚ÄĒ Brussel

Omschrijving

Je wordt 3 dagen ondergedompeld in de basis van het inspirerend coachen. We onderzoeken de definitie van coaching en de plaats ervan in onze organisaties en in ons begeleidingswerk. We maken kennis met een structuur om het gesprek vorm te geven.  

Verder staan in deze vormingsdagen drie coachingsvaardigheden centraal: Verkennen ofwel de kunst om luisteren te laten spreken. De vaardigheden waarderen en betrokken confronteren: essenti√ęle feedbackvaardigheden in het begeleiden van mensen. Hoe kan je hiermee ontspannen omgaan en meer te durven komen met je waarderingen √©n je kritiek zonder de relatie te schaden?¬†¬†

De vorming is sterk ervaringsgericht: vanaf dag 1 zullen we oefenen met re√ęle casussen en vragen. Coaching is immers een vak en leer je al doende.¬†¬†

Tussen de opleidingsdagen door zijn er steeds enkele weken tussen zodat je actief aan de slag kan gaan, kan oefenen en kan terugkoppelen.   

Tijdens de opleiding ontvang je het boek van Jef Clement ‚ÄúInspirerend Coachen - de kunst van dynamisch en uitdagend communiceren‚ÄĚ, die als inhoudelijke basis wordt gebruikt tijdens de training.

  • Data: ¬†Donderdag 23/01/2025 + Dinsdag 11/02/2025 +¬†Dinsdag 11/03/2025, telkens van 9u30 tot 17u00¬†

  • Waar: Huis van het Nederlands, Philippe de Champagnestraat 23 - 1000 Brussel (www.huisnederlandsbrussel.be)¬†

  • Docent:¬†Hilde Van Lysebettens, trainer in het postgraduaat inspirerend coachen aan Arteveldehogeschool Gent

  • Kostprijs: ‚ā¨330,00 per deelnemer¬†(inclusief water/koffie/thee en broodjeslunch + boek)

  • Aantal deelnemers:‚ÄĮmin 10, max 13¬†

OPGELET: Je ontvangt geen automatische bevestiging. Noteer alvast de data zelf in jouw agenda. Een week voor de start van de opleiding ontvang je dan verdere informatie

Privacypolicy 
Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heeft u het recht op o.a. inzage en verwijdering van uw gegevens bij het eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens kunnen omwille van praktische redenen aan de docent worden doorgegeven. 

Inschrijvingsbeleid
Kosteloos annuleren niet mogelijk. Annuleer je meer dan 21 dagen voor de start van de opleiding? Dan betaal je 50 euro administratiekosten. Annuleer je minder dan 21 dagen voor de start van de vorming? Dan betaal je het volledige verschuldigde bedrag. Door je in te schrijven voor deze opleiding aanvaard je ons inschrijvingsreglement. Bekijk hier ons inschrijvingsreglement.

Inschrijven

Om in te schrijven moet je ingelogd zijn. Aanmelden
Heb je nog geen login, registreer je dan hier.